Vragen i.v.m. de expo


Wat is BRICKLIVE?

BRICKLIVE is een meerdaags evenement boordevol concreet en interactief plezier met LEGO! BRICKLIVE is gemaakt voor fans van alle leeftijden, een droom voor de liefhebbers van ‘s werelds populairste speelgoed!

Waar in het Verenigd Koninkrijk vindt BRICKLIVE 2017 plaats?

Brussel, Tour & Taxis
Birmingham NEC

Hoe is de expo opgevat? Kan ik vroeg weggaan? Mag ik nog terug binnen wanneer ik de expo verlaten heb?

Tijdens de openingsuren, vermeld op het ticket, mogen de bezoekers te allen tijde binnen en buiten. Je krijgt een stempel waarmee je de hele dag door opnieuw binnen mag.

Moet ik in de rij gaan staan wanneer ik mijn tickets vooraf online heb gekocht?

Wie zijn tickets voor BRICKLIVE vooraf heeft gekocht, hoeft niet aan te schuiven aan de kassa en kan meteen in de rij voor de ingang gaan staan! Als jij en je gezin aankomen voordat de deuren openen, zal je nog even moeten wachten. Misschien kom je liever nadat de deuren zijn opengegaan? Je mag immers de hele dag blijven!
Wij raden sterk aan om vooraf tickets voor BRICKLIVE te kopen! Wij kunnen niet garanderen dat er tickets beschikbaar zullen zijn op de dag van het evenement.

Mag ik met een rolstoel naar BRICKLIVE komen?

Ja, rolstoelen zijn toegelaten op het evenement.

Mag ik een foto- of filmcamera meebrengen naar het evenement?

Ja! Wij moedigen gezinnen aan om hun camera mee te brengen en al hun indrukken van die honderden geweldige LEGO-creaties vast te leggen!
Opgelet: er zullen officiële pers- en mediafotografen aanwezig zijn op BRICKLIVE. Wens je niet gefotografeerd te worden, neem dan contact op met de organisatoren.

Zijn er eet- en drankgelegenheden op het evenement?

Wij hebben thee- en koffieconcessies lopen op de expo.

Hoe toegankelijk is het evenement voor mensen met speciale behoeften?

BRICKLIVE biedt een waaier van interactieve activiteiten voor alle leerstijlen en interesseniveaus. Er is een parking voor gehandicapten dichtbij de ingang voor wie het nodig heeft, en de volledige expo vindt plaats op één niveau, waardoor hij makkelijk toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Op de website van de locatie vindt u meer informatie. Overal op de expo zijn zitplaatsen ingericht voor uw gemak. Alle bezoekers, met inbegrip van rolstoelgebruikers en mensen met speciale behoeften, zullen BRICKLIVE een leuke en verrijkende, leerzame ervaring vinden. Blindengeleidehonden en hulphonden voor mensen met een handicap zijn welkom.

Mag mijn kind het evenement bijwonen zonder begeleiding van een volwassene?

Voor ieders veiligheid moeten kinderen en jongeren onder de 16 jaar tijdens hun bezoek steeds vergezeld zijn van een begeleidende volwassene (van 18 jaar of ouder).

Wat als ik tijdens het evenement van de rest van mijn groep wordt gescheiden?

Mocht je van de rest van je groep gescheiden geraken op de expo, ga dan naar het Info- & Ontmoetingspunt bij de grote rode en gele LEGO-steen in het midden van de hal.

Mag mijn kind LEGO-creaties meebrengen naar BRICKLIVE die het thuis heeft gemaakt?

Neen, het mag zijn eigen creaties niet meebrengen naar de expo. Er zijn meer dan 1 miljoen LEGO-steentjes beschikbaar om iets mee te bouwen.

Mag mijn kind de creatie(s) die het op BRICKLIVE heeft gebouwd mee naar huis nemen?

Neen, de creaties die op BRICKLIVE worden gemaakt moeten daar ook blijven. Aan het einde van elke dag worden de steentjes uit elkaar gehaald, zodat de bezoekers van de volgende dag ze opnieuw kunnen gebruiken. Indien er verdachte activiteiten worden gemeld, zullen de tassen worden gecontroleerd.

Kan ik mijn LEGO VIP-kaart gebruiken in de winkel op de expo?

Neen, wij aanvaarden geen LEGO VIP-kaarten.

Is er een vestiaire beschikbaar?

Ja, er is een vestiaire aanwezig op de locatie.

Waar kan ik mijn tickets afhalen?

Bij het ticketloket ter plaatse.

Om hoe laat is de laatste toegang?

Het evenement is toegankelijk tijdens de openingsuren vermeld op het ticket. De laatste toegang is om 4.30 u. Er wordt geen korting toegekend bij late aankomst.

Mijn kind heeft een autismespectrumstoornis. Hoe zit het met wachtrijen en drukte op het evenement?

BRICKLIVE is populair bij alle LEGO-fans en we verwachten veel bezoekers. Wij hebben een aparte ingang voor bezoekers met een handicap of een autismespectrumstoornis.
Op de expo is er een waaier aan activiteiten in de loop van de dag. Voor sommige zul je moeten aanschuiven, maar er zijn ook heel wat zones met grote stapels LEGO-stenen waar je gewoon in mag duiken om mee te spelen, zonder aanschuiven. Daarnaast zijn er ook veel tentoonstellingszones waar modellen te zien zijn en waarvoor je niet hoeft aan te schuiven. Het kan er echter wel druk zijn, aangezien iedereen de verbazingwekkende creaties wil zien die aan de verbeelding van de Adult Fans of LEGO zijn ontsproten.
Uiteindelijk is elk kind met autisme verschillend, en wij raden u aan om te overwegen wat het beste zal werken voor uw gezin.

Ik wil graag een stand op BRICK Lane. Met wie moet ik contact opnemen?

Stuur een e-mail naar info@exhibitionhub.com en wij bezorgen je de nodige gegevens.

Hoe dien ik een aanvraag in om een eigen LEGO-creatie tentoon te stellen in de Fan Zone?

Stuur een e-mail naar info@exhibitionhub.com voor meer info.

Hoe meld ik me aan als vrijwilliger bij BRICKLIVE?

Stuur een e-mail naar samira@exhibitionhub.com voor meer info. .

Zullen de tickets uitverkocht zijn en is het beter om vooraf te boeken?

Wij kunnen niet garanderen dat er nog tickets beschikbaar zullen zijn aan het loket. Vorige jaren was het evenement uitverkocht! Koop je tickets vandaag nog via onze ticketpagina!

Buy tickets now

Buy tickets now

BOEK NU